SÖZ'e MÜSİAD Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri kardeş kuruluş olan Uzay Haber ve Söz Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

Haberler 26.03.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müstakil Sanayici ve adamlar Dernei (MÜSAD) Diyarbakr ube Bakan Mehmet Bozku ve Yönetim Kurulu Üyeleri karde kurulu olan Uzay Haber ve Söz Gazetesinin Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimuru ziyaret etti.

MÜSADn ksa süre önce gerçekleen 20. Genel Kurulu toplantsnda Diyarbakr ube Bakanlna seçilen Bozku, kentteki basn yayn kurulularn ziyaret etmeyi sürdürüyor.

MÜSADIN HEDEFLER

Bakan Bozku, beraberindeki yardmcs Ali Altnda, Basn Yayn ve Medya Sektör Kurul Üyesi Aziz Semih Krkpantur ve dernek üyesi Emrullah Nalça ile Büyüktimurla görütü. Ziyarette, Diyarbakr ekonomisi ve kentin kalkndrlmas için düünülen bir dizi projeler hakknda Büyüktimura bilgi veren Bozku, istihdamn artrlmas ve Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesindeki üretim potansiyelinin önemine deindi.

Büyüktimur da, Bozku ve yeni yönetime baarlar dileyerek, Diyarbakrda üretim ve istihdamn arttrlmas için yaplacak olan çalmalara her daim destek vereceklerini kaydetti. Bozku, Büyüktimura çalmalarndan dolay plaket takdim etti.

Ana Sayfaya Git