SÖZ'e MÜSİAD Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri kardeş kuruluş olan Uzay Haber ve Söz Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

SÖZ'e MÜSİAD Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş  ve Yönetim Kurulu Üyeleri kardeş kuruluş olan Uzay Haber ve Söz Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

MÜSİAD’ın kısa süre önce gerçekleşen 20. Genel Kurulu toplantısında Diyarbakır Şube Başkanlığına seçilen Bozkuş, kentteki basın yayın kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

MÜSİAD'IN HEDEFLERİ

Başkan Bozkuş, beraberindeki yardımcısı Ali Altındağ, Basın Yayın ve Medya Sektör Kurul Üyesi Aziz Semih Kırkpantur ve dernek üyesi Emrullah Nalça ile Büyüktimur'la görüştü. Ziyarette, Diyarbakır ekonomisi ve kentin kalkındırılması için düşünülen bir dizi projeler hakkında Büyüktimur’a bilgi veren Bozkuş, istihdamın artırılması ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesindeki üretim potansiyelinin önemine değindi.

Büyüktimur da, Bozkuş ve yeni yönetime başarılar dileyerek, Diyarbakır’da üretim ve istihdamın arttırılması için yapılacak olan çalışmalara her daim destek vereceklerini kaydetti. Bozkuş, Büyüktimur'a çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler