Su kalitesi değişmedi

DİSKİ'den kurumun logosu kullanılarak sosyal medyada paylaşılan sahte belgeye ilişkin açıklama "Sahte belge, art niyetli kişi ya da kişiler tarafından üretilmiş ve yayılmaktadır. Kesinlikle itibar edilmemelidir" denildi.

Haberler 23.07.2020 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, kurumun logosuyla hazrlanarak sosyal medyada paylalan sahte belgeye itibar edilmemesi gerektiini bildirdi.

DSKden yaplan açklamada, 21 Temmuzda Diyarbakra su temin eden Dicle terfi istasyonunda oluan elektrik ve mekanik arzalar sebebiyle su arznda geçici olarak sknt yaand kaydedildi.

Teknik elemanlarca annda müdahale edilerek sorunun çözüldüü aktarlan açklamada, u ifadelere yer verildi:

SOSYAL MEDYA REZALET

ehrimize olaan salkl içme suyu verilmeye balanmtr. Su arznn gecikmesi dnda içme suyunun kalitesi ve deerleriyle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaanmamtr. Konuyla ilgili sosyal medyada yaylan sahte açklamalar, kurumumuzun açklamas deildir. Kurumumuzun logosu kullanlarak sosyal medyada paylalan sahte belge, art niyetli kii ya da kiiler tarafndan üretilmi ve yaylmaktadr. Kesinlikle itibar edilmemelidir.

Açklamada, yalan belgeyle halk infiale sevk etmeye çalanlara ve sosyal medya terörü yapanlara yönelik tahkikat balatlaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git