Şule'nin katili tutuklandı

Boşanma aşamasındaki bir çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü. Eş katili Tartuk tutuklandı.

Haberler 21.05.2022 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda boanma aamasndaki ei ule Akdeniz Tartuku (21) bçaklayarak öldüren Erkan Tartuk (27), emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii Adliyede tutukland.

BOANMA AAMASINDAYDI

Olay, Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde meydana geldi. Yaklak 1 yldr evli olan ule Akdeniz Tartuk ile Erkan Tartuk çifti, bir süre önce boanmaya karar verdi. ule Akdeniz Tartuk, annesinin evine gidip orada yaamaya balad.

Erkan Tartuk bir süredir görümedii eiyle konumak için dün akam saatlerinde kimsenin olmad srada kaynvalidesinin evine gitti. Burada çkan tartmada Erkan Tartuk, mutfaktan ald bçakla eini boynundan yaralad. ule Akdeniz Tartuk yere ylrken Erkan Tartuk ise kaçt.

BIçAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Kavgay duyan komularn ihbaryla adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Kaps açk olan eve giren ekipler, yerde kanlar içinde bulduklar ule Akdeniz Tartukun yaamn yitirdiini belirledi. Eve gelen yaknlar, ac haberi alnca fenalk geçirdi.

CNAYET MASASI YAKALADI
ule Akdeniz Tartukun cansz bedeni, yaplan incelemenin ardndan otopsi için Adli Tp Kurumuna götürüldü. Erkan Tartuk ise olaydan 20 dakika sonra Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekiplerince Balar ilçesinde yakalanp gözaltna alnd. Erkan Tartuk ilk ifadesinde eiyle konumak için eve gittiini ve yaanan tartmann ardndan bçakladn söyledi.

CENAZE TOPRAA VERLD

Erkan Tartuk, emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. ule Akdeniz Tartukun cenazesi ise otopsi ilemlerinin ardndan yaknlar tarafndan alnp Yeniehir ilçesinde gözyalaryla topraa verildi.

KATIL ERKAN TUTUKLANDI

Boanma aamasndaki ei ule Akdeniz Tartuku öldüren Erkan Tartuk (27), sevk edildii adliyede çkarld hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git