Görüş Bildir

Şule'nin katili tutuklandı

Boşanma aşamasındaki bir çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü. Eş katili Tartuk tutuklandı.

Şule'nin katili tutuklandı

DİYARBAKIR'da boşanma aşamasındaki eşi Şule Akdeniz Tartuk'u (21) bıçaklayarak öldüren Erkan Tartuk (27), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Adliye’de tutuklandı.

BOŞANMA AŞAMASINDAYDI

Olay, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 1 yıldır evli olan Şule Akdeniz Tartuk ile Erkan Tartuk çifti, bir süre önce boşanmaya karar verdi. Şule Akdeniz Tartuk, annesinin evine gidip orada yaşamaya başladı.

Erkan Tartuk bir süredir görüşmediği eşiyle konuşmak için dün akşam saatlerinde kimsenin olmadığı sırada kayınvalidesinin evine gitti. Burada çıkan tartışmada Erkan Tartuk, mutfaktan aldığı bıçakla eşini boynundan yaraladı. Şule Akdeniz Tartuk yere yığılırken Erkan Tartuk ise kaçtı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Kavgayı duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapısı açık olan eve giren ekipler, yerde kanlar içinde buldukları Şule Akdeniz Tartuk'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Eve gelen yakınları, acı haberi alınca fenalık geçirdi.

CİNAYET MASASI YAKALADI
Şule Akdeniz Tartuk'un cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Erkan Tartuk ise olaydan 20 dakika sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Bağlar ilçesinde yakalanıp gözaltına alındı. Erkan Tartuk ilk ifadesinde eşiyle konuşmak için eve gittiğini ve yaşanan tartışmanın ardından bıçakladığını söyledi.

CENAZE  TOPRAĞA VERİLDİ

Erkan Tartuk, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şule Akdeniz Tartuk'un cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp Yenişehir ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KATIL ERKAN TUTUKLANDI

Boşanma aşamasındaki eşi Şule Akdeniz Tartuk'u öldüren Erkan Tartuk (27), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi