Sur’da korona virüs denetimleri devam ediyor

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaf ve ticari taksilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Haberler 07.09.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Belediyesi Zabta Müdürlüüne bal ekipler, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçinin talimatyla ilçede, kuaför, lokanta, kraathane, ticari taksiler ve marketleri denetledi. Ekipler, korona virüs tedbirleri bata olmak üzere, tarihi geçmi gda, ruhsat ve hijyen kurallarn gözden geçirip özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmalar hususunda esnafa uyarlarda bulundu. Ekipler, uyarlar dikkate almayan esnafa cezai ilem uygulayacaklarn belirtti.

KENDNZ VE SEVDKLERNZ çN KURALLARA UYUN

Denetimlerin aralksz süreceini belirten Sur Belediyesi Zabta Müdürü Muhammed Mizgin Güne, Bilindii üzere mart ay bandan beri ülkemizde korona virüsle mücadelede çok iyi bir snav verildi. Bizler de Sur Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçinin talimatyla denetimlerimizi pandemi süresince sk bir ekilde devam ettirdik ve bundan sonrada halkn saln gözeterek mesai kavram olmakszn devam ettireceiz. Her zaman dediimiz gibi korona virüs alacamz tedbirlerden daha güçlü deildir diyor, tüm vatandalarmzn kendi ve sevdiklerinin sal için tedbirlere ve kurallara uymaya, maske takmaya davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git