Tarlaya uçtu

Sürücü, aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıranca kontrolünden çıkan ticare araç, tarlaya uçtu. Devrilen araçta 1'i kadın 5 kişi yaralandı.

Haberler 02.07.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aniden yola çkan köpee çarpmamak için direksiyonu kran Nurettin Cansevenin kontrolünden çkan hafif ticari araç, tarlaya uçtu. Kazada, araçta bulunan biri bayan 5 kii yaraland.

KÖPEE çARPMAMAK

Alnan bilgiye göre, kaza, dün sabah saat 09.30 sularnda Diyarbakr- Elaz karayolunun çelikevler mevkiinde meydana geldi. Ergani yönünden gelen 55 EZ 313 plakal hafif ticari aracn sürücüsü Nusrettin Canseven, yola çkan köpee çarpmamak için direksiyonu aniden krd. Kontrolden çkan araç, taklalar atp, buday hasad yaplan tarlaya uçtu.

BE K YARALANDI

Kazada, araçta bulunan biri bayan 5 kii yaraland. hbarla kaza yerine çok sayda salk ve itfaiye ekibi sevk edildi. tfaiye araçta skan yarallar çkarrken, salk görevlileri ise ilk müdahalede bulundu. Ambulanslarla Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine götürülen yarallar, acil serviste tedaviye alnd. Yarallardan Azize Cansevenin hayati tehlikesinin bulunduu bildirildi. Kazayla ilgili Yeniehir lçe Jandarma komutanl soruturma balatrken, tarlaya uçan ticari araç ise çekici tarafndan olay yerinden kaldrld.

K TRAFK KAZASI

Öte yandan, Siverek-Diyarbakr karayolunda meydana gelen 2 ayr trafik kazasnda 6 kii yaraland. Edinilen bilgilere göre, ilk trafik kazas Diyarbakr Siverek karayolu 20. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü örenilemeyen 25 GB 285 plakal araç, oförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla att. Meydana gelen kazada Leyla Bal ve Neriman nal yaraland.

Öte yandan, Diyarbakr Siverek karayolu 30. kilometresinde 3 aracn kart zincirleme kaza meydana geldi. Sürücüleri örenilemeyen 31 AKJ 21, 63 B 4351 ve 34 FJ 8139 plakal araçlarn kart kazada Güle Kesenek, Umut Can Kesenek ve Cengiz Kesenek ile Sddk Yldrm yaraland. Yarallar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldrlrken, her iki kaza için inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git