Görüş Bildir

Tarlaya uçtu

Sürücü, aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıranca kontrolünden çıkan ticare araç, tarlaya uçtu. Devrilen araçta 1'i kadın 5 kişi yaralandı.

Tarlaya uçtu

Aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran Nurettin Canseven'in kontrolünden çıkan hafif ticari araç, tarlaya uçtu. Kazada, araçta bulunan biri bayan 5 kişi yaralandı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK

Alınan bilgiye göre, kaza, dün sabah saat 09.30 sularında Diyarbakır- Elazığ karayolunun Çelikevler mevkiinde meydana geldi. Ergani yönünden gelen 55 EZ 313 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Nusrettin Canseven, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu aniden kırdı. Kontrolden çıkan araç, taklalar atıp, buğday hasadı yapılan tarlaya uçtu.

BEŞ KİŞİ YARALANDI

Kazada, araçta bulunan biri bayan 5 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye araçta sıkışan yaralıları çıkarırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalede bulundu. Ambulanslarla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar, acil serviste tedaviye alındı. Yaralılardan Azize Canseven'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili Yenişehir İlçe Jandarma komutanlığı soruşturma başlatırken, tarlaya uçan ticari araç ise çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı.

İKİ TRAFİK KAZASI

Öte yandan, Siverek-Diyarbakır karayolunda meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, ilk trafik kazası Diyarbakır Siverek karayolu 20. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 25 GB 285 plakalı araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Meydana gelen kazada Leyla Bal ve Neriman İnal yaralandı.

Öte yandan, Diyarbakır Siverek karayolu 30. kilometresinde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen 31 AKJ 21, 63 B 4351 ve 34 FJ 8139 plakalı araçların karıştığı kazada Güleş Kesenek, Umut Can Kesenek ve Cengiz Kesenek ile Sıddık Yıldırım yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılırken, her iki kaza için inceleme başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi