'Temiz Bir Bağlar'

'Temiz Bağlar' için çevre koruma ekibi kuruldu.

Haberler 27.07.2020 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR-Merkez Balar ilçe Belediyesince ilçede çevre koruma bilincini yaymak amacyla 7 kiilik ekip oluturuldu.

Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü bünyesinde 7 kiiden oluan ekip, ilçede çevre koruma bilincinin yaygnlatrlmas için çalmalarna balad.

TEMZ BALAR çN

Belediye Bakan AK Partili Hüseyin Beyolunun talimatyla oluturulan ekip, çevreyi korumann önemini anlatarak kurallar ihlal edenler hakknda yasal ilem uyguluyor.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, göreve geldikleri günden bu yana temiz bir Balar imaj oluturmaya çaltklarn belirterek bu konuda seferberlik ilan ettiklerine söyledi.

çEVRE KORUMA EKB

Beyolu, Belediye olarak üzerimize düeni fazlasyla yerine getiriyoruz. Teknik anlamda ve personel bakmndan sorunumuz yok. çevre bilincini yaymak üzere temizlik ileri müdürlüümüz bünyesinde bu i için ekip oluturduk. Ekiplerimiz vastasyla gerekli uyarlar yaparak yasal ilem uyguluyoruz. Ancak bizim çabalarmz tek bana yetmez. Vatandalarmzdan yüksek bir hemehrilik hassasiyeti ile hareket etmelerini istiyoruz. çevre ve görüntü kirliliine neden olan hafriyat ve inaat atklarna izin vermeyeceiz. lçemizi hep birlikte temiz tutalm ve koruyalm dedi.

Ana Sayfaya Git