Tercihin adresi Altındağ tesisleri

Diyarbakır’ın saklı cenneti olarak bilinen Altındağ Dinlenme Tesisleri ramazan ayında da kurumlar başta olmak üzere vatandaşların tercih ettiği nezih yerlerin başında yer alıyor.

Haberler 18.05.2019 - 00:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

11 Ayn sultan Ramazan erifin güzelliklerini doyasya yaamak isteyen vatandalarn bu yl ki tercihi yine Altnda Dinlenme Tesisleri oldu.

TOPLU FTAR PROGRAMLARI DÜZENLYOR

Bata resmi ve özel kurumlarn toplu iftar programlar düzenledii Altnda Dinlenme Tesislerinin yeillikler içinde adeta bir vahay andran esiz mekan, ehrin yorucu stresinden uzaklamak isteyen ailelerinde urak yeri arasnda yer alyor.

Altnda dinlenme tesislerini tercih eden vatandalar, görülerini öyle ifade ettiler;

HZMETTEN OLDUKçA MEMNUN KALDIK

erif Turhan, Altnda Dinlenme Tesislerini açk bir ortam olduu için tercih ettik. Yeil alan Diyarbakrda pek bulabileceimiz ey deil. Buras yeli olduu için buray tercih ettik. Buradaki hizmetten oldukça memnun kaldk. Bildiimiz bir yer, geçen senelerde de buraya sk sk geliyorduk.

YEMEKLER GAYET GÜZEL, TEMZLK VE HJYEN çOK Y

Süheyla Özkan, Buray çok güzel buldum, hizmeti de çok güzel ve yerinde. Yemekleri gayet güzel. Altnda Dinlenme Tesisleri yeillii bol bir yer. Temizlik ve hijyen açsndan da çok iyi. Yllardr ailece hep buraya geliriz.

EHRN KALABALIINDAN UZAK ELALE SES ELNDE YEMEMZ YEMEK çOK GÜZEL

Seyfullah Tekin, Bu sene ramazan çok güzel geçiyor. Pek zorlanmyoruz. Burada ramazan daha güzel geçiyor. Burannn konsepti bize göre. ehrin kalabalndan uzak elale sesi eliinde yemeimizi yemek çok güzel. nsannn ruhunu dinlendiriyor buras. Arkadalarla vakit bulduumuz zaman sklkla buraya geliyoruz.

çOK GÜZEL BR FTAR PROGRAMI OLDU

rfan Kaplanolu, Ramazan çok güzel geçiyor, bizlerde TEMSAN olarak burada iftara geldik. Genel müdürümüz Ankaradan geldi ve burada iftar düzenledik. çok güzel bir iftar program oldu. Buras çok güzel bir mekan, sk sk geliyoruz.

BURANININ AMBYANSI çOK GÜZEL

Mesut Eti, Burannn ambiyans çok güzel. Açk havada güzel bir hizmet sunuyorlar. Hizmetten çok memnun kaldk. O yüzden çok teekkür ederiz.

Ana Sayfaya Git