Tercihin adresi Altındağ tesisleri

Diyarbakır’ın saklı cenneti olarak bilinen Altındağ Dinlenme Tesisleri ramazan ayında da kurumlar başta olmak üzere vatandaşların tercih ettiği nezih yerlerin başında yer alıyor.

Tercihin adresi Altındağ tesisleri

11 Ay'ın sultanı Ramazan'ı Şerif'in güzelliklerini doyasıya yaşamak isteyen vatandaşların bu yıl ki tercihi yine Altındağ Dinlenme Tesisleri oldu.

TOPLU İFTAR PROGRAMLARI DÜZENLİYOR

Başta resmi ve özel kurumların toplu iftar programları düzenlediği Altındağ Dinlenme Tesislerinin yeşillikler içinde adeta bir vahayı andıran eşsiz mekanı, şehrin yorucu stresinden uzaklaşmak isteyen ailelerinde uğrak yeri arasında yer alıyor.

Altındağ dinlenme tesislerini tercih eden vatandaşlar, görülerini şöyle ifade ettiler;

“HİZMETTEN OLDUKÇA MEMNUN KALDIK”

Şerif Turhan, “Altındağ Dinlenme Tesislerini açık bir ortam olduğu için tercih ettik. Yeşil alan Diyarbakır’da pek bulabileceğimiz şey değil. Burası yeliş olduğu için burayı tercih ettik. Buradaki hizmetten oldukça memnun kaldık. Bildiğimiz bir yer, geçen senelerde de buraya sık sık geliyorduk.”

YEMEKLERİ GAYET GÜZEL, TEMİZLİK VE HİJYEN ÇOK İYİ

Süheyla Özkan, “Burayı çok güzel buldum, hizmeti de çok güzel ve yerinde. Yemekleri gayet güzel. Altındağ Dinlenme Tesisleri yeşilliği bol bir yer. Temizlik ve hijyen açısından da çok iyi. Yıllardır ailece hep buraya geliriz.”

“ŞEHRİN KALABALIĞINDAN UZAK ŞELALE SESİ EŞLİĞİNDE YEMEĞİMİZİ YEMEK ÇOK GÜZEL”

Seyfullah Tekin, “ Bu sene ramazan çok güzel geçiyor. Pek zorlanmıyoruz. Burada ramazan daha güzel geçiyor. Buranının konsepti bize göre. Şehrin kalabalığından uzak şelale sesi eşliğinde yemeğimizi yemek çok güzel. İnsanının ruhunu dinlendiriyor burası. Arkadaşlarla vakit bulduğumuz zaman sıklıkla buraya geliyoruz.”

“ÇOK GÜZEL BİR İFTAR PROGRAMI OLDU”

İrfan Kaplanoğlu, “Ramazan çok güzel geçiyor, bizlerde TEMSAN olarak burada iftara geldik. Genel müdürümüz Ankara’dan geldi ve burada iftar düzenledik. Çok güzel bir iftar programı oldu. Burası çok güzel bir mekan, sık sık geliyoruz.”

“BURANININ AMBİYANSI ÇOK GÜZEL”

Mesut Etiğ, “Buranının ambiyansı çok güzel. Açık havada güzel bir hizmet sunuyorlar. Hizmetten çok memnun kaldık. O yüzden çok teşekkür ederiz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler