Teşkilatlara yakın markaj

AK Parti'nin merkez ilçelerinde dahil olduğu 12 İlçe Başkanın resmi" olarak istifalarının verilmesi üzerine, atanacak yeni başkanlar için başvuru ve kulis yoğunluğu başladı.

Haberler 13.08.2020 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deiim ve dönüüm kapsamnda Diyarbakrda ilçe tekilatlarna yönelik operasyon gerçekletiren AK Partide, önceki gün resmi olarak istifalarn veren 12 lçe Bakann yerine yaplacak atamayla ilgili bavurular balad. Buarada, aday olan isimler youn kulis yürütürken, Parti Genel merkezi tarafndan görevlendirilen iki ismin, haftasonu Diyarbakra gelerek saha aratrmasnda bulunaca örenildi.

12 LçE BAKANLII BOALDI

AK Partinin büyük kongre öncesi tekilatlara yönelik taze kan oluturma operasyonu devam ederken, önceki gün merkez ilçe Balar, Kayapnar Yeniehir dahil olmask üzere, Bismil, Ergani, Dicle, çnar, Kulp, Hazro, Silvan, Hani ve Lice çe Tekilat Bakanlar, resmi olarak istifalarn vererek, yönetimden ayrldlar.

ADAY BAVURULARI BALADI

AK Parti Genel Merkezinin geçtiimiz hafta Ankaraya çarp 12 lçe Bakann istifalarn resmen almt. Önceki gün istifalarn yönetim kurullarna resmi olarak bildirilmesi, AK Parti Diyarbakr Tekilatnda büyük bir deiim diye kabul edilirken, kongre öncesi atama yaplacak bakanlar için bavurular önceki gün itibariyle balad. Bavurularn ahsen, Diyarbakr l Bakanlna yaplmas duyuruldu.

YEN YÜZLERE ÖNEM VERLECEK

Yeni simalara büyük arlk verilecek olan bakanlar için adaylar younluk kazanrken, kulisler de artmaya balad. Baz ilçe bakan adaylarnn Ankaraya giderek, Milletvekilleriyle özel görümelede bulunduklar örenildi. Atanacak lçe Bakanlar ilçe kongreleri için, yönetimi belirlemede yetkilendirilecekler.

PART NABIZ YOKLAYACAK

Öte yandan, Ak Parti Genel merkezi tarafndan görevlendirilen Milletvekilleri Abdullah Aarl ve Ejder Açkkap haftasonu Diyarbakra gelecek. lçe Bakanl için, Aarl ve Açkkap bir dizi görümelerde bulunarak, nabz yoklayacak.

Ana Sayfaya Git