Toprak’ın acı günü

Diyarbakır'ın Eski Valisi Mustafa Toprak’ın vefat eden babası Halilullah Toprak, Erzincan’da önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler 28.07.2021 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzincan Binali Yldrm Üniversitesi Mengücek Gazi Eitim ve Aratrma Hastanesinde çoklu organ yetmezlii nedeniyle bir süreden beridir tedavi gören 90 yandaki Halilullah Toprak, önceki gün sabah saatlerinde hakkn rahmetine kavutu.

Erzincan Camii Kebir Camisinde ikindi vakti cenaze namaz klnan Toprak, Piri Sami Hazretleri mezarlndaki aile kabristanna defenedildi.

CENAZE TÖREN DÜZENLEND

Cenazeye Toprakn yaknlarnn yan sra AK Parti Genel Bakanvekili ve eski Babakanlardan Binali Yldrm, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan AK Parti Milletvekili Burhan çakr, Erzincan Belediye Bakan Bekir Aksun, Erzincan Binali Yldrm Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akn Levent, siyasi parti il bakanlar ile sivil toplum kuruluu temsilcileri ve vatandalar katld.

Erzincan Binali Yldrm Üniversitesi Mengücek Gazi Eitim ve Aratrma Hastanesinde çoklu organ yetmezlii nedeniyle 10 gün önce tedavi altna alnan 90 yandaki Halilullah Toprak, 4 çocuk babasyd.

Diyarbakr Söz ve Uzay haber ailesi olarak, merhum Halilullah Topraka Allahtan rahmet dilerken, Toprak ailesine ve sevenlerine de basalnda bulunuyoruz.

Ana Sayfaya Git