Görüş Bildir

Toprak’ın acı günü

Diyarbakır'ın Eski Valisi Mustafa Toprak’ın vefat eden babası Halilullah Toprak, Erzincan’da önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Toprak’ın acı günü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süreden beridir tedavi gören 90 yaşındaki Halilullah Toprak, önceki gün sabah saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu.

Erzincan Camii Kebir Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılınan Toprak, Piri Sami Hazretleri mezarlığındaki aile kabristanına defenedildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cenazeye Toprak’ın yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkanvekili ve eski Başbakanlardan Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan AK Parti Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, siyasi parti il başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 10 gün önce tedavi altına alınan 90 yaşındaki Halilullah Toprak, 4 çocuk babasıydı.

Diyarbakır Söz ve Uzay haber ailesi olarak, merhum Halilullah Toprak'a Allah'tan rahmet dilerken, Toprak ailesine ve sevenlerine de başsağlığında bulunuyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi