Üçgende kazalar!

Diyarbakır, Siverek ve Mardin üçgenindeki trafik kazalarında bir kişi öldü, 19 kişi de yaralandı. Karayolları can pazarına dönerken, kazaların yolun kaygan ve aşırı hızdan kaynaklandığı bildirildi.

Haberler 01.02.2020 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hazro, anlurfann Siverek ve Mardin-Diyarbakr karayolu üçgenindeki trafik kazalarnda bir kii yaamn yitirdi, 19 kii de yaraland.

KOç GB çARPITILAR

Ölümlü trafik kazas Diyarbakrn hazro ilçesine bal Bayrdz köyü mevkinde meydana geldi. Plakalar örenilemeyen iki otomobil köy yolu giriinde kafa kafaya çarpt. Kazay gören köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda 112 acil salk ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 6 kii, olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla Hazro ve Silvandaki hastanelere kaldrld. Kazada ar yaralananlardan Müslüm Eker, hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Kazayla ilgili inceleme balatld.

SVEREK YOLUNDA DEVRLD

Erhan ahin idaresindeki 34 AJ 7012 plakal araç, Siverek - Diyarbakr kara yolunun 20. kilometresi Güvercin Mahallesi yaknlarnda kar nedeniyle kayganlaan yolda kontrolden çkarak arampole devrildi.

Kaza srasnda bölgeden geçen ve olaya müdahale eden polisin haber vermesi üzerine çok sayda ambulans sevk edildi. Yaralanan sürücü ahin ile araçta bulunan Fikriye Aydn, Herdem ve Altun Arslan, ekipler tarafndan Siverek Devlet Hastanesine kaldrld.

MARDNDE CAN PAZARI

Mardin-Diyarbakr kara yolunda youn sis dolaysyla 14 aracn kart kaza meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayda salk ekibi gönderildi. Kazada kamyonda skan ve ismi henüz örenilmeyen sürücü itfaiye ekiplerinin çalmas sonucu çkarld. Kazada yaralanan 10 kii ehirdeki hastanelere kaldrld.

Ana Sayfaya Git