Görüş Bildir

Üçgende kazalar!

Diyarbakır, Siverek ve Mardin üçgenindeki trafik kazalarında bir kişi öldü, 19 kişi de yaralandı. Karayolları can pazarına dönerken, kazaların yolun kaygan ve aşırı hızdan kaynaklandığı bildirildi.

Üçgende kazalar!

Diyarbakır'ın Hazro, Şanlıurfa'nın Siverek ve Mardin-Diyarbakır karayolu üçgenindeki trafik kazalarında bir kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı.

KOÇ GİBİ ÇARPIŞTILAR

Ölümlü trafik kazası Diyarbakır'ın hazro ilçesine bağlı Bayırdızı köyü mevkinde meydana geldi. Plakaları öğrenilemeyen iki otomobil köy yolu girişinde kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Hazro ve Silvan'daki hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralananlardan Müslüm Eker, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

SİVEREK YOLUNDA DEVRİLDİ

Erhan Şahin idaresindeki 34 AJ 7012 plakalı araç, Siverek - Diyarbakır kara yolunun 20. kilometresi Güvercin Mahallesi yakınlarında kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kaza sırasında bölgeden geçen ve olaya müdahale eden polisin haber vermesi üzerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan sürücü Şahin ile araçta bulunan Fikriye Aydın, Herdem ve Altun Arslan, ekipler tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MARDİN'DE CAN PAZARI

Mardin-Diyarbakır kara yolunda yoğun sis dolayısıyla 14 aracın karıştığı kaza meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi. Kazada kamyonda sıkışan ve ismi henüz öğrenilmeyen sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Kazada yaralanan 10 kişi şehirdeki hastanelere kaldırıldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi