‘Umre’ teşekkürü!

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakamı Mustafa Kılıç, Kayapınar Belediyesi tarafından Umre’ye gönderilen 34 Şehit ve Gazi yakınını kabul etti.

Haberler 21.07.2017 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kutsal topraklara gönderdikleri için Bakan Klça teekkür eden ehit ve gazi yaknlar, desteklerinden dolay teekkür ettiler. Bakan Klç, Devlet ve kurum olarak her zaman ehit ve gazilerin yannda olacaklarn söyledi.

Kayapnar Belediyesi tarafndan Kutsal topraklara gönderilen 34 ehit ve Gazi yakn, Umre dönüü Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç makamnda ziyaret etti. Umreye giden vatandalar, Devletin bekas için dua ettiklerini belirterek, Bakan Klça teekkür etti. Bakan Klç ise, ehit ve Gazi yaknlarnn her daim yannda olduklarn, olmaya devam edeceklerini söyledi.

BAKAN KILIçA TEEKKÜR

Kayapnar Belediyesince, geçtiimiz günlerde Umreye gönderilen 34 ehit ve Gazi yakn Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç ziyaret etti. Desteklerinden dolay memnuniyetlerini dile getiren vatandalar, Bakan Klça teekkür ettiler. Devletin her frsatta kendilerine sahip çktn ifade eden vatandalar, lk kez Diyarbakrda bir belediye bizi kutsal topraklara gönderdi. Bundan dolay çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Katklarndan dolay deerli Bakanmza teekkür ederiz. Allah bin kere raz olsun. Kutsal Topraklarda Devletimize dua ettik dediler.

EMANETLER EMANETMZDR

Bakan Klç ise, Belediye olarak, ehit ve gazi yaknlarn umre göndermenin mutluluunu yaadklarn ifade ederek, Kayapnarda oturan ehit ve Gazi yaknlarmz Kutsal topraklara gönderdik. Annelerimiz ilk kez kutsal topraklar ziyaret ettiler. Devletimize, milletimize dua ettiler. Allah ibaretlerini kabul eylesin. Bu vesile ile tüm ehitlerimizin ruhu ad olsun. Emanetleri emanetimizdir. Biz onlarn yaknlarna en iyi ekilde sahip çkmaya gayret göstereceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git