Vali Güzeloğlu, Hani ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Hani ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Haberler 15.03.2019 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile l Jandarma Komutan Yardmcs Albay Fatih Klnç ile Hani ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kanaat önderleri, ardndan muhtarlarn katlmyla düzenlenen toplantya katlan Güzelolu, bugün ülkenin, bütün ihanetlere, iç ve d teröre teröre ramen dünyann 15. büyük ekonomisine sahip olduunu söyledi.

Güzelolu, öyle konutu:

MUHTARLARLA BULUTU

Bu topraklarda yaayan her vatandamz bamzn tacdr. Her birisinin hayatn daha iyi etmek en büyük amacmzdr. Cumhurbakanmz bata olmak üzere bizim varlk nedenimiz budur. Devlet millete hizmet için vardr. Bu topraklarda biz devlet olmay insan yaat ki devlet yaasn düsturuyla balattk. Bu anlayla biz bu topraklarda devlet ve vatan kurduk. Amacmz bu, gayemiz bu. Atanm ve seçilmi bu salonda bulunan sizler ve bizler bundan mesul ve sorumluyuz.

Toplantda, Hani Kaymakam Turan Soukoluk ve Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mehmet Ali Sabaz da ilçeye yaplan hizmetleri anlatt.

Ana Sayfaya Git