Varank Diyarbakır'da

Sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelecek olan Bakan Varank, İl Valiliğini ziyaret ettikten sonra Organize Sanayi Bölgesinde Proyem Fabrikasının temeli atacak, Sanayicilerle basına kapalı görüşme yapacak. AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecak olan Bakan Mustafa Varank, Uluslararası Diyarbakır-Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinin açılış törenine katılacak.

Haberler 02.09.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, çeitli temaslarda bulunmak üzere günübirlik bugün Diyarbakra çkarma yapyor.

VARANK DYARBAKIR DA

Sabah saatlerinde havayoluyla Diyarbakra gelecek olan Bakan Varank ve beraberindeki heyet, havaalanndaki karlama törenin ardndan, l Valiliine ziyarette bulunacak. Kent hakknda brifing aldktan sonra Bakan Varank ve Diyarbakr protokolü, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde ina edilecek olan Proyem Yem Fabrikasnn temel atma törenine katlacak.

YEM FABRKASININ TEMEL

Bakan Varank ve kurmaylar, OSBdeki Sanayiciler ile Oda Bakanlaryla basna kapal toplant yapacak. Sanayicilerin temel sorunlarnn ele alnaca görümenin ardndan, Bakan Mustafa Varank, AK Parti Diyarbakr l Bakanlna ziyarette bulunacak. Burada partililere seslenecek olan Bakan Varank, Karacada Kalknma Ajans Stratejik malat Sektörlerine Finansman Destei tantm programna katlacak.

GÖKYÜZÜ GÖZLEM ETKNL

Karacada Kalknma Ajans Ana Hizmet Binasnda gerçekletirilecek tantm programnn ardndan Bakan Varank, Diyarbakrn çnar ilçesi yaknlarnda bulunan, tarihi Zerzevan Kalesine gidecek. Burada tarihi yap hakknda ilgililerden bilgi alacak olan Bakan Varank ve beraberindeki kent protokolü, 2 ile 4 Eylül tarihleri aras yaplacak olan Uluslararas Diyarbakr-Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliinin açl törenine katlacak.

Ana Sayfaya Git