Varank Diyarbakır'da

Sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelecek olan Bakan Varank, İl Valiliğini ziyaret ettikten sonra Organize Sanayi Bölgesinde Proyem Fabrikasının temeli atacak, Sanayicilerle basına kapalı görüşme yapacak. AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecak olan Bakan Mustafa Varank, Uluslararası Diyarbakır-Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinin açılış törenine katılacak.

Varank Diyarbakır'da

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, çeşitli temaslarda bulunmak üzere günübirlik bugün Diyarbakır'a çıkarma yapıyor.

VARANK DİYARBAKIR DA

Sabah saatlerinde havayoluyla Diyarbakır'a gelecek olan Bakan Varank ve beraberindeki heyet, havaalanındaki karşılama törenin ardından, İl Valiliğine ziyarette bulunacak. Kent hakkında brifing aldıktan sonra Bakan Varank ve Diyarbakır protokolü, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilecek olan Proyem Yem Fabrikasının temel atma törenine katılacak.

YEM FABRİKASININ TEMELİ

Bakan Varank ve kurmayları, OSB'deki Sanayiciler ile Oda Başkanlarıyla basına kapalı toplantı yapacak. Sanayicilerin temel sorunlarının ele alınacağı görüşmenin ardından, Bakan Mustafa Varank, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına ziyarette bulunacak. Burada partililere seslenecek olan Bakan Varank, Karacadağ Kalkınma Ajansı Stratejik İmalat Sektörlerine Finansman Desteği tanıtım programına katılacak.

GÖKYÜZÜ GÖZLEM ETKİNLİĞİ

Karacadağ Kalkınma Ajansı Ana Hizmet Binasında gerçekleştirilecek tanıtım programının ardından Bakan Varank, Diyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarında bulunan, tarihi Zerzevan Kalesine gidecek. Burada tarihi yapı hakkında ilgililerden bilgi alacak olan Bakan Varank ve beraberindeki kent protokolü, 2 ile 4 Eylül tarihleri arası yapılacak olan Uluslararası Diyarbakır-Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinin açılış törenine katılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz