Velayeti alınan çocuğu vermedi

Boşanma davası süren Kadri B., çocuğunun velayetini alan ve çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına, pompalı tüfek ile ateş açtı. 1 polis yaralandı.

Haberler 04.07.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

E Tipi cezaevi yaknlarnda, boanma davas süren Kadri B., çocuunun velayetini alan ve çocuunu almaya gelen einin yaknlarna, ardndan sevk edilen polislere pompal tüfek ile rastgele ate açt. 1 polis memuru yaralanrken, baz araçlara da saçma isabet etti.

Kadri B. güçlükle yakalanarak gözaltna alnrken, çevredekiler kendisini linç etmek istedi. Yaral polis memuru Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi Ek binasna kaldrlarak tedavi altna alnd. Olayla ilgili soruturma ise sürüyor.

Merkez Balar ilçesinde boanma davas süren Kadri B., çocuunun velayetini alan ve çocuunu almaya gelen einin yaknlarna, ardndan sevk edilen polislere pompal tüfek ile ate açt. 1 polis memurunun yaraland olayda, baz araçlara da saçma isabet ederken, polis Kadri B.yi gözaltna ald.

VELAYET ALAN ALE

Olay, merkez Balar lçesi Emek Caddesi E Tipi Cezaevi yaknnda meydana geldi. Kadri B., hakknda boanma davas açan velayeti verilen çocuunu almaya gelen einin yaknlarna çocuu vermek istemedi. Bunun üzerine tartma çkt. Tartmann büyümesi üzerine Kadri. B., pompal tüfekle einin yaknlarna ve çevrede kendisini yattrmaya çalanlarn üzerine ate açt.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

hbar üzerine sevk edilen polislere de ate açan Kadri. B., 1 polisi yaralad. Kadri B. güçlükle yakalanrken, çevredekiler kendisini linç etmek istedi.

ADAYA GREN POLS YARALI

Yaral polis memuru Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi Ek binasna kaldrlarak tedavi altna alnd. Diyarbakr E tipi cezaevi önünde meydana gelen olay büyük korku ve panie neden olurken, bölgeden geçen araçlara da saçmalarn isabet ettii görüldü. Kadri B., Emniyet Müdürlüüne götürülürken, çok sayda polisin sevk edildii olayla ilgili aratrmalarn devam ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git