Görüş Bildir

Velayeti alınan çocuğu vermedi

Boşanma davası süren Kadri B., çocuğunun velayetini alan ve çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına, pompalı tüfek ile ateş açtı. 1 polis yaralandı.

Velayeti alınan  çocuğu vermedi

E Tipi cezaevi yakınlarında, boşanma davası süren Kadri B., çocuğunun velayetini alan ve çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına, ardından sevk edilen polislere pompalı tüfek ile rastgele ateş açtı. 1 polis memuru yaralanırken, bazı araçlara da saçma isabet etti.

Kadri B. güçlükle yakalanarak gözaltına alınırken, çevredekiler kendisini linç etmek istedi. Yaralı polis memuru Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi Ek binasına kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili  soruşturma ise sürüyor.

Merkez Bağlar ilçesinde boşanma davası süren  Kadri B., çocuğunun velayetini alan ve çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına, ardından sevk edilen polislere pompalı tüfek ile ateş açtı. 1 polis memurunun yaralandığı olayda, bazı araçlara da saçma isabet ederken, polis Kadri B.'yi gözaltına aldı.

VELAYETİ ALAN AİLE

Olay, merkez Bağlar İlçesi Emek Caddesi E Tipi Cezaevi yakınında meydana geldi. Kadri B., hakkında boşanma davası açan velayeti verilen çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına çocuğu vermek istemedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadri. B., pompalı tüfekle eşinin yakınlarına ve çevrede kendisini yatıştırmaya çalışanların üzerine ateş açtı.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

İhbar üzerine sevk edilen polislere de ateş açan Kadri. B., 1 polisi yaraladı. Kadri B. güçlükle yakalanırken, çevredekiler kendisini linç etmek istedi.

ADAYA GİREN POLİS YARALI

Yaralı polis memuru Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi Ek binasına kaldırılarak tedavi altına alındı. Diyarbakır E tipi cezaevi önünde meydana gelen olay büyük korku ve paniğe neden olurken, bölgeden geçen araçlara da saçmaların  isabet ettiği görüldü. Kadri B., Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, çok sayıda polisin sevk edildiği olayla ilgili araştırmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi