(Video) Evladından haber alamayan anne, kızına kavuştu

Diyarbakır’da eşiyle boşanma aşamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereği gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.’nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmişti.

Haberler 22.04.2022 - 17:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda eiyle boanma aamasnda olan Avukat Türkan Gülistan Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme karar gerei gün içerisinde babas tarafndan görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yandaki kz B.D.G.nin babas tarafndan evden götürüldüü ve 1 aydr kendisinden haber alamadn iddia etmiti.

alnan bilgilere göre koca F.G., sabah saatlerinde boanma aamasndaki eine sopa ile saldr giriiminde bulundu. Avukat Tekin, KADES uygulamasyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Av. Tekinnin ikayeti üzerine F.G., gözaltna alarak karakola götürdü.
Taraflar, bir birinden ikayetçi olmayacak ekilde ifade verdi.

Polis ekipleri, çocuu babadan alarak anne Tekin teslim etti. F.Gnin boanma aamasndaki eine sopa ile saldr an güvenlik kameralarna yansd.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git