24

(Video) Evladından haber alamayan anne, kızına kavuştu

Diyarbakırda eşiyle boşanma aşamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereği gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmişti.

(Video) Evladından haber alamayan anne, kızına kavuştu

Diyarbakır’da eşiyle boşanma aşamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereği gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.’nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmişti.

alınan bilgilere göre koca F.G., sabah saatlerinde boşanma aşamasındaki eşine sopa ile saldırı girişiminde bulundu. Avukat Tekin, KADES uygulamasıyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Av. Tekin’nin şikayeti üzerine F.G., gözaltına alarak karakola götürdü.
Taraflar, bir birinden şikayetçi olmayacak şekilde ifade verdi.

Polis ekipleri, çocuğu babadan alarak anne Tekin’ teslim etti. F.G’nin boşanma aşamasındaki eşine sopa ile saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.
 

Etiketler:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.