Virüs aileden üç can aldı

Silvan'da aynı aileden üç kişi, Kovid-19 virüsünden dolayı yaşamını yitirdi. Aile bir süre önce aile ziyaretinde bulunmak üzere İstanbul'a gitmişti.

Haberler 21.04.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda yakaland koronavirüs nedeni ile hayatn kaybeden Ylmaz Tnin annesi ve ablas da ayn hastalk nedeni ile Diyarbakrda tedavi gördüü hastanede yaamn yitirdi.

STANBULA ZYARETE GTMLERD

Ailenin yaklak 25 gün önce stanbulda çocuklarn ziyaret ettii örenildi. stanbulda yaayan Ylmaz T.nin yaklak 30 gün önce koronavirüs testi pozitif çkt. Ylmaz T. hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken annesi ve ablas da yaklak 25 gün önce stanbula giderek kendisini ziyaret etti. Bir süre burada kalan anne ve kz daha sonra Diyarbakrn Silvan ilçesindeki evlerine döndü. Ylmaz T., 15 gün önce hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

ANNE VE KIZI DA VEFAT ETT

Diyarbakra dönen anne Bedia ile kz Hanm T.ye kontrol amaçl test yapld. Koronavirüs testlerinin pozitif çkmas sonucu anne ve kz hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Bedia ve Hanm T. hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Ailenin Silvan ve Diyarbakrda bulunan akrabalarnn karantinaya alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git