Yasağa uyanlara Beyoğlu teşekkürü

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu yasağa uyan vatandaşlara teşekkür etti. Beyoğlu, belediye ekiplerinin sokağa çıkma yasağı sonrasında 65 yaş üstü yaşlı, kronik hasta, engelli ve hamile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak evlerine teslim ettiğini açıkladı.

Haberler 13.04.2020 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 günlük sokaa çkma yasandan sonra Diyarbakrn en büyük ilçesi olan 400 bin nüfuslu Balarda sessizlik yaand.

Diyarbakr nüfusunun yüzde 30unu oluturan ve 36 ilden büyük olan Diyarbakr merkez Balar ilçesinde eczaneler, frnlar ve salk kurulular dndaki tüm iyerleri kapal olurken sokaklarda sadece belediye zabtalar ve güvenlik güçleri yer ald. Belediye ekipleri, sokaa çkma yasa sonrasnda 65 ya üstü yal, kronik hasta, engelli ve hamile vatandalarn ihtiyaçlarn karlayarak evlerine teslim etti.

BAKANDAN TEEKKÜR

Açk olan iyerlerinin listesini yaynlad Balar Belediyesi, açk olan eczane ve benzin istasyonlarnn listesini kendi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarnda yaynlayarak vatandalar bilgilendirdi. Konulan yasak ve alnan tedbirlerin amac aziz milletimizin saln korumak içindir diyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, tedbirlere ve yasaa uyan vatandalara teekkür etti.

700 HANEYE GIDA YARDIMI

Öte yandan. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimat ile oluturulan ekipler, ihtiyaç sahibi vatandalarn ihtiyaçlarn temin ederek zamannda ulatrarak takdir toplad. Vatandalara hizmet etmeyi temel sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Bakan Beyolu, Yeni tip korona virüs kapsamnda 21 Marttan bugüne kadar Balar ilçemizde ikamet eden kronik hasta, engelli, 65 ya ve üstü toplam 700 haneye belediyemizin imkanlaryla yardm ulatrdk. Her hal ve artlarda vatandalarmzn yannda ve hizmetinizdeyiz. Bunu kararl bir ekilde devam ettireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git