Yasak bitti kural gitti

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle dün 'evde kal' çağrılarına rağmen cadde ve sokaklarda hareketlilik gözlendi. 'Evde kal' çağrılarına rağmen Diyarbakırlılar, kısıtlama sonrası ilk gün dışarı çıktı. Esnaf, dükkanları açarken, alışveriş yapmak için dışarı çıkanlar ise çarşı ve pazarlara gitti. Sırada bekleyenlerin sosyal mesafe kurallarına yeterince uymadığı ve az sayıda kişinin maske taktığı gözlendi. Alışveriş yapan çoğu kişi, işi bittikten sonra hemen eve döneceğini söyledi.

Haberler 04.05.2020 - 23:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 3 günlük sokaa çkma kstlamasnn sona ermesiyle bugün evde kal çarlarna ramen cadde ve sokaklarda hareketlilik gözlendi.

çileri Bakanlnca 30 büyükehir ile Zonguldakta, koronavirüs tedbirleri kapsamnda 3 gün uygulanan sokaa çkma kstlamasnn ardndan Diyarbakrn cadde ve sokaklarnn kalabalk olduu görüldü.

Evde kal çarlarna ramen Diyarbakrllar, kstlama sonras ilk gün dar çkt. Esnaf, dükkanlar açarken, alveri yapmak için dar çkanlar ise çar ve pazarlara gitti.

NORMAL HAYATA DÖNÜLDÜ

Banka ve PTT ubeleri önlerinde de sabah saatlerinden itibaren kuyruklar olutu. Srada bekleyenlerin sosyal mesafe kurallarna yeterince uymad ve az sayda kiinin maske takt gözlendi.

Alveri yapan çou kii, ii bittikten sonra hemen eve döneceini söyledi.

Ana Sayfaya Git