Görüş Bildir

Yasak bitti kural gitti

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle dün 'evde kal' çağrılarına rağmen cadde ve sokaklarda hareketlilik gözlendi. 'Evde kal' çağrılarına rağmen Diyarbakırlılar, kısıtlama sonrası ilk gün dışarı çıktı. Esnaf, dükkanları açarken, alışveriş yapmak için dışarı çıkanlar ise çarşı ve pazarlara gitti. Sırada bekleyenlerin sosyal mesafe kurallarına yeterince uymadığı ve az sayıda kişinin maske taktığı gözlendi. Alışveriş yapan çoğu kişi, işi bittikten sonra hemen eve döneceğini söyledi.

Yasak bitti kural gitti

Diyarbakır’da, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle bugün 'evde kal' çağrılarına rağmen cadde ve sokaklarda hareketlilik gözlendi.

İçişleri Bakanlığı'nca 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında 3 gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Diyarbakır'ın cadde ve sokaklarının kalabalık olduğu görüldü.

'Evde kal' çağrılarına rağmen Diyarbakırlılar, kısıtlama sonrası ilk gün dışarı çıktı. Esnaf, dükkanları açarken, alışveriş yapmak için dışarı çıkanlar ise çarşı ve pazarlara gitti.

NORMAL HAYATA DÖNÜLDÜ

Banka ve PTT şubeleri önlerinde de sabah saatlerinden itibaren kuyruklar oluştu. Sırada bekleyenlerin sosyal mesafe kurallarına yeterince uymadığı ve az sayıda kişinin maske taktığı gözlendi.

Alışveriş yapan çoğu kişi, işi bittikten sonra hemen eve döneceğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi