Yaşamları buruk dram!

İşitme engelli anne ile psikiyatri hastası babanın hikayesi yürek burktu

Haberler 21.10.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 3 çocuklar bulunan iitme engelli anne ve psikiyatri hastas babay evinde ziyaret etti.

Belediyeden yaplan açklamaya göre, Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile Mevlana Halit Mahallesinde yaayan aileyi ziyaretinde, çeitli destekte bulundu, çocuklarna oyuncak hediye etti.

itme engelli anne .A ve psikiyatri hastas baba M.A, ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Beyoluna teekkür etti.

MTE ENGELL ANNE

Açklamada görülerine yer verilen Beyolu, göreve geldii günden bu yana ilçe genelinde vatandalarn gönlüne dokunan bir yönetim anlay ortaya koyduklarn belirterek, gönül ve hizmet belediyecilii hedeflerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

lçede bu tür maduriyeti bulunan ailelere fazlasyla rastladklarn aktaran Beyolu, unlar kaydetti:

ALEYE YARDIM EL

Bu ailemizin hikayesini örenince çok üzüldük. Ziyaretimizle onlara yalnz olmadklarn hissettirmeye çalyoruz. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann ifade ettii üzere belediyecilii sadece rutin hizmetlerden ibaret görmüyoruz. Bu 2,5 ylda bir yandan uzun yllarn ihmallerini gidererek halkmza hizmet ederken, dier yandan her bir vatandamzn gönlüne dokunarak derdiyle dertlenmeye çaltk. Ziyaretlerimizde bizleri fazlasyla etkileyen çarpc hikayelerle karlayoruz. Hayat mücadelesinde yalnz olmadklarn onlara hissettirmeye gayret ediyoruz. Bu ailemizin yaadklar da bizi çok etkiledi.

Ana Sayfaya Git