Yenişehir’de asfaltlamada sona doğru

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara daha kaliteli ulaşım imkanı sağlamak adına başlattığı yol yapım, sıcak asfalt ve bakım-onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haberler 12.10.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi 2020 yol çalmas kapsamnda ilçede tozlu, çamurlu cadde ve sokak brakmamak hedefiyle yaklak 43 milyon yatrm bedeli ile 80 bin ton scak asfalt ve 125 bin metrekare parke ta, bordür döeme çalmalarna aralksz devam ediyor.

Yeniehirde 2020 yl içerisinde yaplmas planlanan scak asfalt çalmalarnn tüm hzyla devam ettiini belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan V. Murat Beikci, vatandalarmzn daha güvenli ve konforlu seyahat etmesini salamak için bu yl balatm olduumuz asfalt ata ile merkez - krsal mahalle ayrm gözetmeksizin ilçemizin sorumluluk alanndaki tüm mahallelerimizde bakm onarm, yeni yol yapm çalmalarmz yürütmeye çaltk dedi.

YENEHRDE ASFALTLAMA

Mahalle sakinleri, Mahalle Muhtar ve Belediye Bakan Yardmclar ile Yeniehir Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinin Fabrika Mahallesi ile Dokuzçeltik Mahallesi arasndaki yaklak 1,6 km lik yolda yürüttüü asfalt ve kaldrm çalmalarn yerinde inceleyen

Beikci, lçemizin yüksek standartl modern bir ulam imkanna kavumas için merkez-krsal mahalle demeden çalmalarmza devam ediyoruz. lçe genelinde yaklak 43 milyon yatrm bedeli ile Gönlümüz de açk yolumuz da! slogan ile scak asfalt, kaldrm, kilitli parke, bordür ve sat kaplama gibi çalmalarmz büyük oranda tamamlamak üzereyiz. Ekiplerimiz ilçemizin bir çok noktasnda e zamanl çalmalarna devam ediyor, amacmz k aylar gelmeden çalmalarmz tamamlayarak vatandalarmzn hizmetine sunmak dedi.

Bakan Beikciye elik ederek yaplan asfalt çalmasn inceleyen vatandalar ve Dokuzçeltik Mahalle Muhtar smail Koyunda Kaymakam ve Belediye Bakan V. Murat Beikciye yaplan çalmalardan dolay teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git