Yollar Can Pazarı

Hafta sonu Diyarbakır’da trafik canavarı kol gezdi. Sur, Çınar ve Eğil ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında biri polis 9 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın Eğil ilçesi girişinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Ergani yolunda Diyarbakır'a doğru seyretmekte olan 21 BU 904 plakalı araç, Diyarbakır'ın Eğil ilçesi girişinin bir kaç metre ilerisinde cadde kenarında park etmiş olan traktöre çarptı.

Haberler 31.07.2017 - 08:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Sur ve çnar ilçelerinde meydana gelen 2 ayr trafik kazasnda biri polis 6 kii yaraland.

Kazalardan biri, Sur ilçesine bal çarkl Mahallesi yaknlarnda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Mardinden Diyarbakr istikametine doru ilerleyen sürücüsü polis olan soyad örenilemeyen Fatih yönetimindeki 44 PU 057 plakal otomobil, sürücünün uyuklamas nedeniyle kontrolden çkarak yol kenarnda bulunan kamera direine çarpt.

Kazada araç sürücüsü polis, hafif yaraland.

Kontrolden çkan otomobil takla att: 5 yaral

Bir dier kaza ise çnar ilçe merkezine yaklak 6 kilometre uzaklkta yer alan Bepnar Mahallesi yaknlarnda meydana geldi.

Alnan bilgilere göre Mardinden Diyarbakr istikametine doru ilerleyen, sürücüsünün ismi örenilemeyen 34 GZ 6486 plakal otomobil, kontrolden çkarak takla att.

Kaza yapan araçta bulunan 5 kii çeitli yerlerinden yaralanrken, yarallara ilk müdahale olay yerine sevk edilen salk ekipleri tarafndan yapldktan sonra Diyarbakra sevk edildi.

Her iki kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git