Yollar Kapanacak

HDP’lilerden 1 Eylül Dünya Barış Mitingi'ne katılım çağrısı yapılırken, bugün miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haberler 01.09.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda basn açklamas yapan HDPli milletvekilleri, yarn düzenlenecek 1 Eylül Dünya Bar Mitingine katlm çarsnda bulundu, ardndan bildiri datt. Miting nedeniyle baz yollar da bugün trafie kapatlacak.

1 EYLÜL MTNG

Merkez Yeniehir ilçesi Ofis Semtine bir araya gelen HDP milletvekileri Meral Dan Beta, Fatma Kurtalan, Selçuk Mzrakl, mam Taçer, Dersim Dan yan sra çok sayda partili, yarn HDP tarafndan Diyarbakr stasyon Meydannda yaplacak 1 Eylül Dünya Bar Günü Mitingi ile ilgili basn açklamas yapt. Açklamay yapan HDP Grup Bakan Vekili Fatma Kurtalan, mitinge tüm Diyarbakrllar davet ederek, unlar söyledi:

HDPLLERDEN çARI

Yarn(bugün), tüm dünya bar kutlayacak. Bara en çok ihtiyaç duyanlar bunu daha çok görkemli kutlayacak. Tüm Ortadou bir sava alan. Yllardan beri çok aclarn yaand bir corafyada yayoruz. Biz, 1 Eylül Dünya Bar gününü çok önemsiyoruz. Özellikle Diyarbakrda çok görkemli olmasn istiyoruz. Yarn herkesi miting alanana davet ediyoruz. Açklamann ardndan HDPli milletvekilleri, çevredekilere ve esnafa bildiri datarak, bugünkü mitinge katlm çarsnda bulundu.

YOLLAR TARAFE KAPALI

Konuyla ilgili olarak valilikten yaplan açklamada, 1 Eylül 2018 günü yaplacak olan Dünya Bar Günü Açk Hava Toplants kapsamnda vatandalarmzn etkinliin yaplaca alana yakn yollarda giri ve çklarda madur olmamas adna etkinlik süresince trafie kapatlacak olan yollar ve alternatif güzerghlar aada belirtilmitir. denildi.

KAPATILACAK YOLLAR

1 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 00.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatlacak olan yollar öyle sraland:

* Akkoyunlu Caddesinde; Ofis Kavandan kapanacaktr. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecek.

* Mehmet Akif Ersoy Caddesinde; Sezai Karakoç Kavandan kapanacaktr. Alternatif olarak Cemilolu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesine veya ehitlik Kava-Ali Emiri Caddesi takiben Elaz Caddesine verilecek.

* Cemilolu Caddesinde; Balar Polis Merkez Amirlii önünden kapanacaktr. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesine verilecek.

* stasyon Caddesinde; stasyon Caddesi-nalolu Caddesi kesiiminden kapanacaktr. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elaz Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecek.

* Kla Caddesinde; stasyon Caddesi-Kla Caddesi kesiiminden kapanacaktr. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elaz Caddesine verilecek. (

Ana Sayfaya Git