Yüksekdağ’ın acı günü

Eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Adalet Bakanlığı'ndan alınan izinle ağabeyi Necmi Yüksekdağ'ın cenazesi için Adana’ya gitti. Törene, HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları bir çok vekil katıldı.

Haberler 05.11.2023 - 12:42 Son Güncelleme : 05.11.2023 - 12:42

Eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ önceki gün vefat eden ağabeyi Necmi Yüksekdağ için Adanada düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağın ağabeyi Necmi Yüksekdağ önceki gün vefat etti. Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Yüksekdağ, Adalet Bakanlığından alınan izinle dün sabah ağabeyinin cenazesi için jandarma eşliğinde Adananın Ceyhan ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesine götürüldü.

Yüksekdağ ailesinin evinin önünde taziye alanı kuruldu. HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, HEDEP milletvekilleri Pervin Buldan, Ali Bozan, Adelet Kaya, HEDEPin Adana ve Mersin örgütleri ile ESPliler Yüksekdağı yalnız bırakmadı.

Figen Yüksekdağın ağabeyi Necmi Yüksekdağın cenazesi Yumurtalık ilçesine bağlı Gökova Mezarlığında defnedildi. Yüksekdağ, Gaziosmanpaşa Mahallesindeki evlerinde taziyeleri kabul edecek.

Ana Sayfaya Git