Yürek yakan iki ölüm olayı

Biri serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde, diğeri balık avlamak için çayda akıntıya kapılması sonucu boğularak yaşamını yitirdi. Her iki ölüm olayı yürekleri burkarken, yakınları sinir krizleri geçirdi.

Haberler 25.06.2020 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesinde serinlemek için girdii Dicle Nehrinde akntya kaplan Mehmet Ökmen (17), yaamn yitirdi. Ökmenin bir süre önce koronavirüs salgn nedeniyle stanbuldan Diyarbakra geldii belirtildi. Silvan ilçesinde ise çocuklaryla balk avlamak için çaya giren 40 yandaki bir kii, akntya kapld. Arama kurtarma ekipleri tarafndan sudan çkarlan talihsiz adam hayatn kaybetti.

VRÜS NEDENYLE GELMT

Yürekleri burkan boulma olaynn ilki, merkez Sur ilçesinde yaand. stanbuldan koronavirüs salgn nedeniyle Sur ilçesindeki akrabalarnn yanna gelen Mehmet Ökmen, serinlemek için Dicle Nehrine girdi. Akntya kaplan Ökmen, bir süre sonra gözden kayboldu.

hbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi. Ökmen, çevredekilerin de yardmyla ekipler tarafndan Bavar Mahallesinde eski bir fabrikann olduu bölgede sudan çkartld.

HAD MEHMET DYE SESLEND

Salk ekiplerinin kalp masajyla hayata döndürmeye çalt srada olay yerine gelen yaknlar gözyalarna boularak, Hadi Mehmet diye seslendi. Ökmen tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti. Mehmet Ökmenin cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

BALIK AVLARKEN KAPILDI

Günün ikinci boulma olay ise Silvan ilçesinde yaand.

eyhmus Ar, ailesiyle birlikte tarihi Malabadi Köprüsü altndaki baraj göleti kysna, balk tutmaya gitti. Ar, gölete giren yeeninin boulma tehlikesi geçirdiini görünce suya atlad. Akntya kaplan Ar, ksa sürede gözden kayboldu, yeeni ise çevredekiler tarafndan kurtarld.

Evli ve 3 çocuk babas olan Arnn cansz bedeni, Batman Belediyesi tfaiye Müdürlüüne bal dalgçlar tarafndan sudan çkard. Yaknlar sinir krizi geçiren eyhmus Arnn cenazesi, Batman merkeze bal kiztepe köyünde topraa verildi.

Öte yandan dalgc olmadan bölgeye gelen AFAD ekiplerine tepki gösterdi. Olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git