Zam tüm sağlıkçıları kapsamalı!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu "doktorlara yapılan zammın tüm sağlıkçıları kapsaması" gerektiğini talep etti.

Haberler 03.12.2021 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR(SÖZ)-Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu, hekimlere yönelik düzenleme ve zam müjdesinin tüm salk çalanlarn kapsamasn gerektiini belirterek, Temennimiz kapsaml bir zam açklamasyla salk çalanlarnn tamamnn yüzünün gülmesidir dedi.

ZAMI DESTEKLYORUZ

Doktorlarn maddi haklarnn iyiletirilmesine yönelik düzenlemeyi desteklerini ifade eden Ensariolu, Yetkili sendika olarak zam yaplmasna asla kar deiliz, olamayz da. Zamma kar olmamz, sendikal kimliimizi ve mücadelemizi inkar manasna gelir. Biz yaplan zamda salk çalanlarnn yok saylmasna karyz diyerek tepki gösterdi.

TÜM SALIK çALIANLARI

Ensariolu öyle dedi; Kapdaki güvenlik görevlisinden danmadaki memura, temizlik görevlisinden salk teknikerine, ambulans oföründen röntgen teknisyenine, hemiresinden doktoruna tamam 1 milyon salk emekçisine dahildir. Görev tanmlar farkldr ancak yaptklar i salk hizmeti sunmaktr. Her bir brantaki, her bir birimdeki salk emekçisi, salk hizmet zincirinin bir halkasn temsil ediyor. Temennimiz kapsaml bir zam açklamasyla salk çalanlarnn tamamnn yüzünün gülmesidir. Salgn devam ediyor. Her bir salk çalannn yüzünün gülmesine, iine dört elle sarlmasna, i barnn ve çalma huzurunun salanmasna büyük ihtiyaç vardr.

Ana Sayfaya Git