Zap'a uçan araçtaki 4 kişiden 1'i kayıp

HAKKARİ'de 1'inci tünel mevkiinde içerisinde 4 kişinin bulunduğu araç Zap suyuna uçtu. Kayıp 4 kişiden 3'ü bölgeye giden AFAD ekipleri ve vatandaşlar tarafından yaralı kurtarılırken, 1 kadının hala bulunamadığı belirtildi.

Haberler 17.05.2017 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, bugün saat 21.00 sralarnda Hakkari-Van Karayolunun 12inci kilometresindeki 1inci türel mevkiinde meydana geldi. rnakn Uludere lçesine bal Ortaköy Köyünden yola çkan Hakk Berk yönetimindeki 27 UB 395 plakal hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Zap Suyuna uçtu.

Kazada, araçta bulunan ve akraba olan sürücü Hakk Berk, Salih Berk ve Halime çetin olay yerine gelen 112 Acil Salk Hizmetleri, AFAD ekipleri ve çevredeki vatandalarn yardmyla yaral olarak kurtarlrken, kayp olan ve Miran Berk için arama çalmalarna baland. Zap suyuna uçan araçtan yaral olarak kurtarlan 1i ar 3 kii ise Hakkari Devlet Hastanesinee kalddrlarak, tedavi altna alnd.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Önceki akam yaplan aramalar sonuç vermeyince dün sabah saatlerinde yeniden arama çalmalarna baland. AFAD ekipleri ve bölge sakinleri youn bir çalma yürütürken, Miran Berke u ana kadar ulalamad. Kaza yerine gelen Berkin yaknlarnn bekleyileri ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git