Görüş Bildir

Zap'a uçan araçtaki 4 kişiden 1'i kayıp

HAKKARİ'de 1'inci tünel mevkiinde içerisinde 4 kişinin bulunduğu araç Zap suyuna uçtu. Kayıp 4 kişiden 3'ü bölgeye giden AFAD ekipleri ve vatandaşlar tarafından yaralı kurtarılırken, 1 kadının hala bulunamadığı belirtildi.

Zap'a uçan araçtaki 4 kişiden 1'i kayıp

Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Hakkari-Van Karayolu'nun 12'inci kilometresindeki 1'inci türel mevkiinde meydana geldi. Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Ortaköy Köyü'nden yola çıkan Hakkı Berk yönetimindeki 27 UB 395 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Zap Suyu'na uçtu.

Kazada, araçta bulunan ve akraba olan sürücü Hakkı Berk, Salih Berk ve Halime Çetin olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Hizmetleri, AFAD  ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla yaralı olarak kurtarılırken, kayıp olan ve Miran Berk için arama çalışmalarına başlandı. Zap suyuna uçan araçtan yaralı olarak kurtarılan 1'i ağır 3 kişi ise Hakkari Devlet Hastanesine'e kaldıdırılarak, tedavi altına alındı.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Önceki akşam yapılan aramalar sonuç vermeyince dün sabah saatlerinde yeniden arama çalışmalarına başlandı. AFAD ekipleri ve bölge sakinleri yoğun bir çalışma yürütürken, Miran Berk'e şu ana kadar ulaşılamadı. Kaza yerine gelen Berk'in yakınlarının bekleyişleri ise sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi