İşte avrupanın gerçek yüzü!

Çocuklar Avrupa'ya geçebilmek için cinsel ilişkiye zorlanıyor!

Haberler 29.07.2018 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uluslararas yardm kuruluu Save the Children, talyaFransa snrn amaya çalan Afrika kökenli çocuklarn bu yolculuk süresince hayatta kalabilmek için cinsel ilikiye zorlandklarn belirtti.

Uluslararas yardm kuruluu Save the Children, Afrika ülkelerinden gelen ve Avrupa ülkelerindeki yaknlarnn yanna gitmek için talyaFransa snrn amaya çalan çocuklarn bu yolculuk süresince hayatta kalabilmek cinsel ilikiye zorlandklarn açklad.

REFAKATSZ çOCUKLAR CNSEL LKYE ZORLANIYOR

Uluslararas yardm kuruluu Save the Children tarafndan yaymlanan Görünmez Küçük Köleler isimli rapora göre çounlukla Afrika ülkelerinden gelen ve Avrupa ülkelerindeki yaknlarnn yanna gitmek için talyaFransa arasndaki Ventimiglia snrn amaya çalan refakatsiz çocuklar, bu yolculuk süresince hayatta kalabilmek için cinsel ilikiye zorlanyor.

HAYATTA KALMAK çN CNSEL LK

Raporda bu olgunun, hayatta kalmak için yaplan cinsel iliki olarak anld belirtiliyor. Raporda, talyaFransa snrndaki Ventimigliada reit olmayan çocuklar snr geçebilmek için gereken paray kazanmak için cinsel ilikiye zorlanyorlar denildi.

SINIRI GEçEBLMEK çN 50150 EURO ARASI ÖDEME YAPIYORLAR

Rapordaki bilgilere göre bu snr otomobillerle geçebilmek için kaçakçlara 50150 euro aras ödeme yaplyor. 18 ya alt bu göçmen çocuklarn kalacak yer ve yemek karl da cinsel ilikiye zorland belirtildi.

çOCUKLARIN çOU REFAKATçSZ GENç KIZLARDAN OLUUYOR

Save the Children talyaAvrupa Programlar Müdürü Raffaela Milano, bu çocuklarn çounlukla refakatçisiz genç kzlar olduunu ve talyaya ulatktan sonra dier Avrupa ülkelerindeki akraba ya da tandklarnn yanna gitmeye çaltklarn söyledi.

MLANO, çOCUK STSMARI GB BÜYÜK RSKLERE AçIK BR BÖLGE

Milano, yasal ve güvenli geçi imkanlarna sahip olmamalar nedeniyle bu çocuklarn istismar gibi büyük risklere açk hale geldiini vurgulad.

Rapora göre 2016 yl içinde dünya genelinde arlkla i ve cinsel amaçl olarak kölelik koullarnda tutulan, satlan ya da istismar edilen çocuk ve genç saysnn 10 milyona yakn olduu hesaplanyor. Bu say, bu koullarda tutulan bütün kiilerin yüzde 25ine denk geliyor.

Bu durumdaki her 10 kiiden 7sini de kz çocuklar ve kadnlar oluturuyor.

Ana Sayfaya Git