İngiltere Başbakanı ve Sağlık Bakanı'nın corona virüs testi pozitif çıktı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson corona virüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Johnsonn'un ardından İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock da corona virüse yakalandığını açıkladı. Dün de Veliaht Prens Charles corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Haberler 28.03.2020 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ngiltere Babakan Johnson resmi twitter adresinden bir video paylaarak, Son 24 saatte hafifte olsa baz semptomlarm olduunu fark ettim ve corona virüs test sonucum pozitif çkt. u an karantinadaym fakat video konferans yoluyla virüsle savata hükümet çalmalarn yönetmeye devam edeceim. Hep birlikte bunu yeneceiz açklamasnda bulundu.

SALIK BAKANI DA VRÜSE YAKALANDI

Boris Johnsonun ardndan ngiltere Salk Bakan Matt Hancock da twitter hesabndan COVID-19 testinin pozitif çktn açklad. Hancock, Hafif semptomlara sahibim u an evimde karantinada çalmaya devam ediyorum ifadelerini kulland.

BUCKINGHAM SARAYINDAN AçIKLAMA

Buckingham Sarayndan yaplan açklamada 93 yandaki Kraliçe Elizabethin en son 11 Mart günü Babakan Johnson ile görütüü ve görümede kraliçenin saln korumak adna verilen tüm tavsiyelere uyduu bildirildi.

DÜN DE VELAHT PRENS DUYURMUTU

ngiltere Veliaht Prensi Charles da dün corona virüs test sonuçlarnn pozitif çktn duyurmutu. 71 yandaki Veliaht Prensin de karantinada olduu açklanmt. Balmoralda karantina altndaki prensin ei Camillann test sonucunun ise negatif çkt ifade edildi. 93 yandaki Kraliçe Elizabeth en son 12 Martta Buckingham Saraynda Prens Charles ile görüntülenmiti.

NGLTEREDE YEN VAKA SAYISI ARTIYOR

ngilterede son verilere göre, 11 bin 658 enfekte oldu, 578 kii de yaamn yitirdi.

Ana Sayfaya Git