Acının fotoğrafı!

İsrail savaş uçakları, bu sabah Gazze Şeridi'nde bombalı saldırı düzenledi. Reuters, Gazze'de ölen bir Filistinlinin yakınlarını hastanede görüntüledi. Ölen kişinin çocuklarının gözyaşları objektife böyle yansıdı.

Haberler 19.06.2018 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

srail sava uçaklar, bu sabah Gazze eridindeki direni mevzilerini bombalad. Filistin direni güçleri de Gazze eridi yaknndaki srailli yerleimcilerin bulunduu mevkilere roket att. Filistin güvenlik güçleri Gazzenin bat ksmnda bulunan Bedr mevkiine en az iki roket, Gazzenin kuzey bat kesiminde bulunan El Sefini mevkiine de dört roket attn açklad. srail sava uçaklar ayrca Gazze eridinin kuzey ksmnda bulunan direni mevzilerini bombalad. Zayiat konusunda henüz bir açklama yaplmad.

te acnn fotoraf

Mahalli kaynaklar, srailin saldrlarna misilleme olarak Filistin direni güçlerinin Gazze eridi yaknndaki srail yerleimcilerin bulunduu mevkileri rokete monte edilmi el bombalar atldn açklad. Akelon Mahalli Konsey ve Akelon sanayi bölgesinden siren sesleri duyulduu kaydedildi. srail Askeri sözcüsü Gazze bölgesinden srail topraklarna üç roket atnn tespit edildiini, roketlerden birinin hedefi ararak Gazze eridine dütüünü belirtti.

Ana Sayfaya Git