Bu kere Kuran-ı Kerim kursunu hedef aldılar! 7 ölü

İdlib'de Kuran-ı Kerim kursuna düzenlenen eylemde çok sayıda hayatını kaybeden olduğu açıklandı. Suriye'nin kuzeyinde bulunan İdlib'de düzenlenen bombalı saldırı da 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, 16 yaralı olduğu da öğrenildi.

Haberler 05.07.2017 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

bidde Kuran- Kerim kursuna düzenlenen eylemde çok sayda hayatn kaybeden olduu açkland. Suriyenin kuzeyinde bulunan dlibde düzenlenen bombal saldr da 7 kiinin hayatn kaybettii örenilirken, 16 yaral olduu da örenildi.

Suriyenin kuzeyindeki dlibin Kuneytra beldesinde, bir Kuran- Kerim kursunun önünde bomba yüklü araçla saldr düzenlendi. Saldrda ilk belirlemelere göre 7 kii yaamn yitirdi, 16 kii yaraland.

dlib sivil savunma (Beyaz Baretliler) sorumlusu Mustafa Hac Yusuf, AA muhabirine yapt açklamada, Kuneytra beldesinde bomba yüklü bir aracn Kuran- Kerim kursu olarak kullanlan merkezin önünde infilak ettirildiini söyledi.

Yusuf, Bombal saldr Kuran- Kerim kursunun hemen önünde yapld. lk belirlemelere göre Kuran- Kerim kursu yöneticileri ve eitimcilerinden 7 kii öldü, aralarnda Kuran- Kerim kursunda eitim gören çocuklarn da bulunduu 16 kii yaraland. dedi.

Ana Sayfaya Git