Görüş Bildir

Bu kere Kuran-ı Kerim kursunu hedef aldılar! 7 ölü

İdlib'de Kuran-ı Kerim kursuna düzenlenen eylemde çok sayıda hayatını kaybeden olduğu açıklandı. Suriye'nin kuzeyinde bulunan İdlib'de düzenlenen bombalı saldırı da 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, 16 yaralı olduğu da öğrenildi.

Bu kere Kuran-ı Kerim kursunu hedef aldılar! 7 ölü

İbid'de Kuran-ı Kerim kursuna düzenlenen eylemde çok sayıda hayatını kaybeden olduğu açıklandı. Suriye'nin kuzeyinde bulunan İdlib'de düzenlenen bombalı saldırı da 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, 16 yaralı olduğu da öğrenildi.

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'in Kuneytra beldesinde, bir Kur'an-ı Kerim kursunun önünde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı.

İdlib sivil savunma (Beyaz Baretliler) sorumlusu Mustafa Hac Yusuf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuneytra beldesinde bomba yüklü bir aracın Kur'an-ı Kerim kursu olarak kullanılan merkezin önünde infilak ettirildiğini söyledi.

Yusuf, "Bombalı saldırı Kur'an-ı Kerim kursunun hemen önünde yapıldı. İlk belirlemelere göre Kur'an-ı Kerim kursu yöneticileri ve eğitimcilerinden 7 kişi öldü, aralarında Kur'an-ı Kerim kursunda eğitim gören çocukların da bulunduğu 16 kişi yaralandı." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir