FETO'nun ABD'de yeni oyunu! Amişler mensubunu alet ettiler

ABD'de FETO'nun Hristiyanlığı katı kuralları bulunan Amiş mezhebini kullanarak para kazandığı deşifre edildi.

Haberler 03.05.2017 - 14:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABDde de binlercesi bulunan FETO mensuplarnn hakknda Yeni ileri mevcut haberleri sabah saatlerinden itibaren gazetelerdeki yerini ald. Milliyet gazetesinde geçen haber de; Hristiyanln kat kurallar olan Amiler mezhebinin ismini kullanarak ticaret yapmaya baladlar. Pensilvanyann Lancaster kentinde AAya açklama yapan Jack adl Ami, birçok firmann izinsiz ekilde Ami ismini kullanarak müterileri kandrdn söyledi.

irketin internet sayfasnda ne çiftlik ne de fabrikann adresi ve resimleri bulunuyor. Natürlichin internet sayfasnda üretilen yourt ve peynirlerin Lancaster ürünü olduu ve Saylorsburgda sevgiyle üretildii ifadesi yer alyor.

Google haritasnda Gülenin kald kampn yaklak 100 metre yaknnda Mudi Farm adl bir çiftlik bulunuyor ve çiftliin içinde hayvanlarn otlad görülüyor. Ancak bu çiftliin Mudi Farm Export LLCye ait olduuna ilikin bir iz yok. çiftliin giriinde bir posta kutusu bulunuyor ancak herhangi bir tabela yer almyor.

Amilerin youn yaad Lancaster ile Mudi Farmn bulunduu Saylorsburg arasnda ise 150 kilometreden fazla mesafe var. nternet sayfasndaki telefon numarasn arayan AA muhabirine cevap veren yetkili, fabrikalarnn Lancasterda olduunu söyledi ancak srarl sorulara ramen adresi vermedi. Yetkili, Ami ortaklar bulunduunu ve ürünlerin ortaklar tarafndan üretildiini savundu.

nternet sayfasnda ise herhangi bir ortaklk yapsndan bahsedilmiyor ve sadece Hokkann bakan olduu bilgisi yer alyor.

Ana Sayfaya Git