Kerkük ve Hakurk'ta son dakika hareketlilik

Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk ve Kandil kırsalında son dakka hareketlilik dikkat çekti. TSK'dan yapılan açıklamaya göre; Kandil ve Hakurk kırsalında PKK'ya yönelik hava harekatı düzenlendiği ve düzenlenen operayonlarda barınakların imha edildiği belirtildi.

Haberler 31.05.2017 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Irakn kuzeyinde bulunan Hakurk ve Kandil krsalnda son dakka hareketlilik dikkat çekti. TSKdan yaplan açklamaya göre; Kandil ve Hakurk krsalnda PKKya yönelik hava harekat düzenlendii ve düzenlenen operayonlarda barnaklarn imha edildii belirtildi.

Türk Silahl Kuvvetlerince, Irakn kuzeyi Hakurk ve Kandil bölgelerindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere düzenlenen hava harekatlarnda silah mevzisi ve iki barnak kullanlamaz hale getirildi.

Türk Silahl Kuvvetlerinden yaplan bilgilendirmeye göre, alnan anlk istihbarat üzerine Irakn kuzeyi Hakurk ve Kandil bölgelerindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere hava harekat düzenlendi.

Hava Kuvvetleri Komutanlna bal sava uçaklar, keif ve gözetleme vastalaryla belirlenen ikisi Kandil, biri Hakurk bölgesindeki silah mevzisi ile iki barna imha etti.

Ana Sayfaya Git