Görüş Bildir

Kerkük ve Hakurk'ta son dakika hareketlilik

Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk ve Kandil kırsalında son dakka hareketlilik dikkat çekti. TSK'dan yapılan açıklamaya göre; Kandil ve Hakurk kırsalında PKK'ya yönelik hava harekatı düzenlendiği ve düzenlenen operayonlarda barınakların imha edildiği belirtildi.

Kerkük ve Hakurk'ta son dakika hareketlilik

Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk ve Kandil kırsalında son dakka hareketlilik dikkat çekti. TSK'dan yapılan açıklamaya göre; Kandil ve Hakurk kırsalında PKK'ya yönelik hava harekatı düzenlendiği ve düzenlenen operayonlarda barınakların imha edildiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyi Hakurk ve Kandil bölgelerindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere düzenlenen hava harekatlarında silah mevzisi ve iki barınak kullanılamaz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, alınan anlık istihbarat üzerine Irak'ın kuzeyi Hakurk ve Kandil bölgelerindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere hava harekatı düzenlendi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla belirlenen ikisi Kandil, biri Hakurk bölgesindeki silah mevzisi ile iki barınağı imha etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir