Rusya'da yolcu uçağı düştü 71 kişi öldü

Rusya’nın Domodedovo Havalimanından kalkan ve içinde 65 yolcu ile altı mürettebatın bulunduğu Saratov Havayolları’na ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Kurtulanın olmadığı bildirildi.

Haberler 12.02.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rusyann bakenti Moskovadan kalkan ve içerisinde 71 kiinin bulunduu yolcu uçann, Moskova yaknlarndaki Ramenskoye bölgesinde dütüü bildirildi. Enkaza ulaan ekipler yolcular ve mürettebattan kurtulan olmadn açkladlar.

KALKITAN HEMEN SONRA

Rusya Acil Durum Bakanl tarafndan yaplan açklamada, Moskovadaki Domodedovo Havalimanndan kalkan Saratov Havayollarna ait Antonov An-148 tipi yolcu uçayla kalktan 10 dakika sonra balantnn kesildii ifade edildi.

Açklamada, içerisinde 65 yolcu ve 6 kiilik mürettebatn bulunduu uçan, Moskovann güneydousundaki Ramenskoye bölgesine dütüü, çok sayda kurtarma ekibinin ve ambulansn bölgeye sevk edildii belirtildi.

KURTULAN OLMADII

Rusya Ulatrma Bakan Maksim Sokolovun bölgeye gittii, olaya ilikin soruturma balatld kaydedildi.

Moskovadan kalkan uçan, seferini, Rusya Kazakistan snrda yer alan, Orsk kentine gerçekletirdii duyuruldu. Enkaza ulaan ekipler yolcular ve mürettebattan kurtulan olmadn açkladlar.

Ana Sayfaya Git