SON DAKİKA! Tahran yine çalkalanıyor! Asitli saldırı da çok sayıda yaralı var

Geçtiğimiz gün Tahran'da düzenlenen terör saldırısı akabinde bugün de sabah saatlerinde asitli saldırı düzenlendiği öğrenildi. İddialara göre eşiyle tartıştığı öğrenilen bir şahıs motosikletiyle eşinin de bulunduğu alana asit savurduğu ve çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

Haberler 08.06.2017 - 11:13 Son Güncelleme : 08.06.2017 - 11:29

Geçtiimiz gün Tahranda düzenlenen terör saldrs akabinde bugün de sabah saatlerinde asitli saldr düzenlendii örenildi. ddialara göre eiyle tartt örenilen bir ahs motosikletiyle einin de bulunduu alana asit savurduu ve çok sayda kiinin yaralanad açkland.

randa sular durulmak bilmiyor. rann bakeni Tahrann güneyinde motosikletli bir sürücü, yol kenarnda bekleyen kalabaln üzerine asit olduu belirtilen bir sv att.

16 K YARALANDI

rann yar resmi Fars Haber Ajans, saldrda 16 kiinin yaralandn duyurdu. Saldrgann kimlii ve saldr gerekçesi henüz belli deil.

SALDIRGAN GÖZALTINDA, TERÖR BALANTISI YOK

Saldry düzenleyen kiinin gözaltna alnd belirtilirken, yetkililer olayn terör balants olmadn açklad.

ENE KIZIP KALABALIA SAVURMU

Tahran adliyesinden yaplan açklamada, saldrgann yakaland, saldrgann ei ile tartmas sonras öfkelenerek, evinden getirdii asitli svy einin de bulunduu kalabala savurdu saldrda 16 kiinin yaraland belirtildi.

Ana Sayfaya Git