Görüş Bildir

SON DAKİKA! Tahran yine çalkalanıyor! Asitli saldırı da çok sayıda yaralı var

Geçtiğimiz gün Tahran'da düzenlenen terör saldırısı akabinde bugün de sabah saatlerinde asitli saldırı düzenlendiği öğrenildi. İddialara göre eşiyle tartıştığı öğrenilen bir şahıs motosikletiyle eşinin de bulunduğu alana asit savurduğu ve çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

SON DAKİKA! Tahran yine çalkalanıyor! Asitli saldırı da çok sayıda yaralı var

Geçtiğimiz gün Tahran'da düzenlenen terör saldırısı akabinde bugün de sabah saatlerinde asitli saldırı düzenlendiği öğrenildi. İddialara göre eşiyle tartıştığı öğrenilen bir şahıs motosikletiyle eşinin de bulunduğu alana asit savurduğu ve çok sayıda kişinin yaralanadığı açıklandı.

İran'da sular durulmak bilmiyor. İran'ın başkeni Tahran'ın güneyinde motosikletli bir sürücü, yol kenarında bekleyen kalabalığın üzerine asit olduğu belirtilen bir sıvı attı.

16 KİŞİ YARALANDI

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, saldırıda 16 kişinin yaralandığını duyurdu. Saldırganın kimliği ve saldırı gerekçesi henüz belli değil.

SALDIRGAN GÖZALTINDA, TERÖR BAĞLANTISI YOK

Saldırıyı düzenleyen kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, yetkililer olayın terör bağlantısı olmadığını açıkladı.

EŞİNE KIZIP KALABALIĞA SAVURMUŞ

Tahran adliyesinden yapılan açıklamada, saldırganın yakalandığı, saldırganın eşi ile tartışması sonrası öfkelenerek, evinden getirdiği asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurduğu; saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir