TSK Afrin'deki terör hedeflerini vurdu

Afrin'de son dakika! TSK, Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mevzilerini vurdu. Terör örgütünün taciz atışlarına karşılık verildiği bildirildi.

Haberler 20.01.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afrin harekt yaplacak diyen Milli Savunma Bakan Nurettin Canikli, Muhtemel kayplarmzn da en aza indirilmesi için gerekli tüm artlarn olgunlatrlmas gerekiyor açklamasn yapmt.

Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) tarafndan Afrindeki PYD/PKK hedefleri topçu atlaryla vuruldu. Hatayn Krkhan ve Hassa ilçelerindeki snr birliklerinden terör hedeflerine en az 10 at yapld.

PYD/PKK mensuplarnn taciz atlarna, meru müdafaa kapsamnda karlk verildii bildirildi.

MLL SAVUNMA BAKANI: BU HAREKAT YAPILACAK

Afrin operasyonuna ilikin olarak açklamalarda bulunan Milli Savunma Bakan Nurettin Canikli, unlar söylemiti:

Tüm terör hatlar ortadan kaldrlacak. Muhtemel kayplarmzn da en aza indirilmesi için gerekli tüm artlarn olgunlatrlmas gerekiyor. Bu hassasiyetimizi harekatn her aamasnda uygulamaya geçireceiz. Tehdit seviyesi her geçen gün yükseliyor. Muhtemel kayplarmzn da en aza indirilmesi için gerekli tüm artlarn olgunlatrlmas gerekiyor. Bu hassasiyetimizi harekatn her aamasnda uygulamaya geçireceiz. Türkiyeye yönelik tehdit seviyesi her geçen gün yükseliyor. Bu harekat yaplacak, terörle mücadele gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git