TSK: Kuzey Irak’ta 2 asker şehit, 1 asker yaralı

Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanlığı (TSK) Irak kuzeyinde yol yapım çalışması esnasında askeri iş makinesine PKK'lılar tarafından gerçekleştirilen roketatarlı saldırıda, 2 askerin şehit olduğunu, bir askerin de ağır yaralandığını açıkladı.

Haberler 03.06.2018 - 12:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genelkurmay Bakanlndan yaplan yazl açklamaya göre, dün Irakn kuzeyinde yol yapm çalmas srasnda askeri i makinesine PKK örgütü mensuplarnca roketatarl saldr düzenlendi. Saldrda 2 asker ehit olurken, 1 asker de ar yaraland.

TERÖRLE MÜCADELEMZ SÜRÜYOR

Açklamada u ifadelere yer verildi: Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu saldrda hayatn kaybeden aziz ehitlerimize Allahtan rahmet, ehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahl Kuvvetleri ile yüce Türk milletine basal ve sabr, yaralanan kahraman silah arkadamza acil ifalar dileriz.

Türk Silahl Kuvvetleri, asil Türk milletinden alm olduu güçle tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararllkla devam edecektir.

EHT ATE KOZANA DÜTÜ

Örgüt üyelerinin i makinesine düzenledii saldrda ehit olan Uman çavu Tayfur Uluçayn (26) ac haberi, memleketi Adanann Kozan ilçesindeki ailesine ulat. ehit Uzman çavu Tayfur Uluçayn ehit olduu haberini Kozan ilçesi Yukarkeçili Mahallesindeki ailesine yetkililer verdi. Ac haberi alan baba Kemal (58) ile anne Sultan Uluçay (47) gözyalarna bouldu. Haberi alan komular ve yaknlar, Türk bayraklar aslan ehit evine akn etti. Bekar olan Uzman çavu Tayfur Uluçayn bugün Yukarkeçili Mahallesinde topraa verilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git